Klantenservice : (800) 279-8034
By
In vakantie Posted

Hoe betaalt u de hotelovernachtingen in het buitenland

Hoe betaalt u de hotelovernachtingen in het buitenland?

Wanneer u in het buitenland overnacht kunt u kiezen voor een overnachting op een camping, in een vakantiewoning, of in een hotel. Bij een hotelovernachting kunt u vooraf betalen, maar ook op het moment zelf als u incheckt. Het voordeel aan het betalen op het moment zelf is dat u kunt wachten tot u voldoende saldo heeft. Zeker als u al wilt boeken voordat uw salaris gestort is, kan dit een handige manier zijn om in het buitenland te overnachten. Ook betalen via een kredietkaart kan interessant zijn. Bent u al op de hoogte van de voordelen van een kredietkaart?

De voordelen van een kredietkaart

Een kredietkaart brengt verschillende voordelen met zich mee. Zowel voor betalingen binnen Nederland, als bij betalingen in het buitenland. Met een kredietkaart kunt u tot een bepaald bedrag geld uitgeven, zonder dat u de kosten direct zelf betaalt. Aan het eind van iedere maand worden de gemaakte kosten en een rentebedrag van uw bankrekening afgeschreven. Een kredietkaart is voornamelijk interessant voor mensen die aan het begin van de maand weinig te besteden hebben en moeten wachten tot hun salaris gestort is. Zo voorkomt u dat u in het rood komt te staan bij uw bank.

Vergelijk verschillende kredietkaarten met elkaar

Er zijn verschillende kredietverstrekkers in Nederland en België, waardoor het soms best lastig is om een geschikte kredietkaart te vinden. Wij raden u aan om vooraf verschillende kredietkaarten met elkaar te vergelijken. Let hierbij niet alleen op de kosten voor het gebruik van een kredietkaart, maar kijk ook naar eventuele limieten. Dit betekent dat u niet meer dan die limiet uit kunt geven per maand. Stel dat uw kredietkaart in het buitenland gestolen wordt, dan is het fijn als er een lage limiet op de kaart zit. Zo voorkomt u dat criminelen veel geld van u afhandig maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang als eerste de beste deals

Meldt je aan en ontvang de beste deals, kortingen en speciale aanbiedingen.
Hotel-specials houdt zelf ook niet van spam. Je email adres is daarom veilig bij ons.